Zalm in kruidenmarinade

6
15 min
Voorgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Limoenen uitpersen. In schaal marinade kloppen van limoensap, olie, zout, peper en suiker naar smaak. Dille en helft van bieslook fijn knippen en door marinade roeren. Zalm met scherp mes in dunne plakjes snijden. Plakjes zalm in marinade leggen. Schaal afdekken met plasticfolie en zalm minimaal 1 uur op koele plek laten marineren. De vis 'gaart' zo in de marinade en verkleurt van transparant naar helderroze. Plakjes na een halfuur voorzichtig omdraaien. Plakjes zalm uit marinade nemen en op zes borden leggen. Resterende marinade over zalm scheppen. Garneren met rest van bieslook en blaadjes rucola.

Zalm in kruidenmarinade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rode paprika met tijm
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse-kruidenmarinade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Courgette met verse rozemarijn
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Drumsticks met koriander en saffraan
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept