Waterkerssalade met rode druiven en gerookte kip

4
10 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de sjalotten fijn. Doe ze in een kom, voeg de azijn toe en laat de dressing 5 minuten marineren. Halveer de grote druiven, laat de kleine heel, en schep ze door de dressing. Voeg de olie toe en breng op smaak met zout en peper. Verwijder de dikke stelen van de waterkers en verdeel de sla over 4 grote borden. Schep de druivendressing eroverheen. Snijd de kipfilet met een scherp mes in dunne plakken. Verdeel ze over de salade, breng op smaak met (versgemalen) peper en serveer direct.

Waterkerssalade met rode druiven en gerookte kip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Waterkerssalade met avocado
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat, paprika en olijven uit de oven
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dungesneden Aziatische kalfshaas op een waterkerssalade
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Waterkerssalade met kokos en kip
30 min Bijgerecht
Bekijk recept