Mini-kip-a-soup met tortilla belegd met kipsalade

4
25 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de bouillon met het plakje citroen aan de kook. Leg de kipreepjes in de bouillon en laat ze in ca. 5 min. tegen de kook aan gaar worden.
  • 2 Schep de helft van de kip uit de bouillon op een bordje en laat de kip uitgespreid afkoelen.
  • 3 Meng de afgekoelde kipreepjes met de helft van de bosui, de crema van tomaat, de mayonaise en naar smaak peper. Schep de salade op de tortillachips.
  • 4 Breng de soep met de rest van de bosui aan de kook.
  • 5 Breng de soep op smaak met zout en peper en schep de soep in 4 hittebestendige kopjes of glazen. Zet alles bij elkaar op een mooie schaal en serveer direct.

Mini-kip-a-soup met tortilla belegd met kipsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-kipsalade
20 min
Bekijk recept
Meergranenwraps met kipsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept