Bloemkoolcappuccino met kerrieroom

4
20 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter in een pan, schep de bloemkool erdoor, leg de deksel op de pan en smoor de groente zachtjes 2 minuten. Voeg de bouillon en melk toe en laat de soep nog ca. 10 min. zachtjes koken.
  • 2 Pureer de soep met een staafmixer en breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Verhit de olie in een steelpan en fruit het kerriepoeder tot het gaat geuren. Roer de room erdoor en schenk dit mengsel direct in een kom. Klop de kerrieroom bijna stijf.
  • 4 Schep de soep in 4 warme koffiekoppen en schep er een lepel kerrieroom op.

Bloemkoolcappuccino met kerrieroom is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Borrelplank
30 min-
Bekijk recept
Uiensoep Met Kerrieroom
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep Met Kerrieroom
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep Met Kerrieroom
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept