Bamisoep

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kalkoenfilet in stukjes snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Peultjes schoonmaken. Bosuitjes in smalle ringetjes snijden.
  • 2 In pan 3 el olie verhitten en kalkoen, ui en knoflook 2 minuten zachtjes bakken. 1 Liter water, bouillonblokjes en peultjes toevoegen en soep 3 minuten laten koken. Eieren met zout en peper loskloppen. Rest van olie in koekenpan verhitten en omelet bakken. Omelet oprollen en in plakjes snijden. Mie breken boven soeppan en in 4 minuten op een laag vuur gaar laten worden. Soep op smaak brengen met ketjap en sambal. Bosui en omelt door soep roeren of in kommen doen en soep erover scheppen. Direct serveren.

Bamisoep is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bamisoepje mét
5 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bamisoep
0-10 min -
Bekijk recept
Bamisoep
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Bamisoep
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Bamisoepje mét
5 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bamisoep
0-10 min -
Bekijk recept
Bamisoep
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Bamisoep
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept