Champignonsoep

4
35 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Veeg de champignons schoon met keukenpapier en snijd in dunne plakjes. Verhit boter in een (soep)pan. Bak de ui ca. 2 min. zachtjes. Voeg de knoflook toe. Voeg de champignons en het takje tijm toe en bak ca. 4 min. Schep regelmatig om. Voeg de cognac, het bouillontablet en 750 ml water toe. Breng de soep aan de kook en laat 3 min. koken. Verwijder de tijm en breng op smaak met de truffelolie, peper en zout. U kunt de soep 1 dag van tevoren bereiden. Verwarm op de dag zelf langzaam op laag vuur. U kunt de soep in een afgesloten bak invriezen.

Champignonsoep is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Champignonsoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonsoep met broccoli, maïs en kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smac & cheese
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Champignonsoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonsoep met broccoli, maïs en kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smac & cheese
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept