Kippenragout met dekseltje

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 225°C of gasovenstand
  • 5 Bladerdeeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. In braadpan boter verhitten. Wortelrauwkost al omscheppend ca. 4 minuten bakken. Ragout toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Ragout in ovenschaaltjes scheppen. Afdekken met bladerdeegplakjes. In midden van bladerdeeg opening maken. Ei loskloppen. Bladerdeeg bestrijken met ei en bestrooien met kaas. Schaaltjes in midden van oven ca. 10 minuten bakken.

Kippenragout met dekseltje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Indiaas ijs met kardemom
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Winterstoof onder een dekseltje
15 min, wachten 45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpot van kip en bospaddenstoelen
Bekijk recept
Yoghurtijs met bramen en munt
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Smakelijke pasteitjes met salade
20 min -
Bekijk recept
Lentepasteitje met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenragout met champignons en bosuitjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaams pasteitje
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept