Kipreepjes met aïoli

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Peper wassen, zaad verwijderen en in kleine stukjes snijden. 1 Teen knoflook pellen en fijnhakken. Wijn, olie, laurier, rode peper, tijm, komijn, zout en peper erdoor mengen. Kipfilet in reepjes snijden en door marinade scheppen. Peterselie fijnhakken en door paneermeel mengen. 8 Knoflooktenen pellen, uitpersen en door mayonaise scheppen. Op smaak brengen met zout.
  • 2 Grill voorverwarmen op hoogste stand. Kipreepjes laten uitlekken en door paneermeel wentelen. Kipreepjes onder hete grill schuiven en in 5 minuten bruin en gaar grillen, vlees halverwege voorzichtig omdraaien. Serveren met knoflookmayonaise.

Kipreepjes met aïoli is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Entrecote met knolselder, koolrollade en aioli
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentechips met aioli
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Chipolata-olijfspiesen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sushi volcano surf'n turf
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-kipwraps
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept