Bospaddestoelenbouillon met portobello

2
35 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kip en portobello in reepjes. Verhit de olie in een pan met dikke bodem. Roerbak de kip- en portobelloreepjes op hoog vuur 1 min. Schenk de fond, sherry en het water erbij. Halveer de knoflook en voeg samen met de dragon toe. Breng het geheel aan de kook en laat 15 min. zachtjes koken. Laat de bouillon afkoelen en zet tot gebruik afgedekt in de koelkast. Verwijder de knoflook en verwarm de bouillon door en door. Schep in voorverwarmde, diepe broden. Knip de peterselie erboven en garneer met de tuinkers.

Bospaddestoelenbouillon met portobello is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenkool-linzenrisotto met gegrilde portobello
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Paddenstoelenpasteitje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenfilet met champignonroomsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Woksoep met andijvie, mihoen en shii-take
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Met risotto gevulde portobello's
30 min Voorgerecht
Bekijk recept