Bloemkoolsoep met portobello

4
30 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 1 eetlepel boter in een soeppan en fruit de bloemkool goudbruin (houd wat roosjes achter). Schenk de room en het fond erbij met 400 ml water, breng aan de kook en laat 20 minuten zachtjes koken. Pureer de soep en breng op smaak met zout en peper. Verhit vóór het serveren de rest van de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de portobello's 5 minuten. Keer halverwege. Snijd de overige bloemkoolroosjes klein. Serveer de soep in diepe borden, leg er wat plakjes portobello op, strooi de bloemkoolroosjes en de bieslook erover en druppel er de truffelolie over.

Bloemkoolsoep met portobello is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenkool-linzenrisotto met gegrilde portobello
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolsoep met balletjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige bloemkoolsoep met Gorgonzola
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolsoep met blue stilton
15 min Voorgerecht
Bekijk recept