Bruschette met rucolakers en avocadosalsa

4
5 min, voorbereiden 10 min, wachten 30 min -
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Grillplaat of grill voorverwarmen op hoogste stand. Van brood 4 dikke boterhammen snijden. Knoflook pellen en boven kommetje uitpersen. Rest van olie erdoor roeren. Sneetjes brood aan beide kanten bestrijken met knoflookolie en op grillplaat of onder hete grill in ca. 3 minuten goudbruin roosteren, halverwege keren.Op vier borden sneetje geroosterd brood leggen, rest van knoflookolie erover sprenkelen en rucolakers erboven van bedje knippen. Avocadosalsa erop scheppen.

Bruschette met rucolakers en avocadosalsa is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met avocadosalsa
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hamburgers met avocadosalsa
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse taco's met runderspies, mais en koriander
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept
Pistachepesto en paprikaspread
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes
35 min
Bekijk recept
Bruschetta Parmaham, vijgenjam en rucola
10 min Voorgerecht
Bekijk recept