Frans roquefort-appeltaartje

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bladerdeeg ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
  • 4 Ei loskloppen met roomkaas, zout en peper. Bloem erdoor mengen. Roquefort verkruimelen en door eimengsel scheppen. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Taartvormpjes invetten. Bladerdeeg in taartvormpjes leggen. Appels schillen, halveren, klokhuizen verwijderen en appels in plakjes snijden. Plakjes in ieder taartvormpje op deeg leggen. Bosuitjes erover verdelen. Kaas-eimengsel erover verdelen. Overhangende punten van deeg naar binnen vouwen. Taartjes in ca. 15 minuten in midden van oven goudbruin en gaar bakken. Lekker op bedje van veldsla.

Frans roquefort-appeltaartje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Roomboterappeltaartje met 'n tic
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaartje met marsepein
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaartje
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Eierkoek-appeltaartje
10-20 min -
Bekijk recept

Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stokjesbrood Russische salade
40 min Snack
Bekijk recept
Stokjesbrood gegrilde paprika en ansjovis
15 min Snack
Bekijk recept
Provençaalse tonijnschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept