Spaghettini met tomaat

4
20 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de tomaten aan de onderkant kruislings in. Dompel ze 20 sec. in kokend water. Laat afkoelen en pel het vel eraf. Snijd in parten.
  • 2 Halveer de olijven. Verhit de olie in een koekenpan en bak de knoflook 3 min. Laat afkoelen. Voeg de tomaat, olijven en kappertjes toe. Laat op kamertemperatuur 1 uur afgedekt marineren.
  • 3 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng met het tomaatmengsel. Breng op smaak met peper en zout. Schep het basilicum erdoor en serveer direct.

Spaghettini met tomaat is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghettini met garnalen en spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghettini-groenteschotel met mozzarella en garnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met chorizo en tomaatjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnsteaks met spaghettini
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept