Open lasagne met pestoricotta

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ricotta en pesto op kamertemperatuur laten komen. In twee ruime (hapjes)pannen water met zout aan de kook brengen. Lasagnebladen een voor een in pannen laten glijden en in 8-10 min. beetgaar koken. Tussentijds roeren om te voorkomen dat bladen aan elkaar plakken. Lasagnebladen met schuimspaan uit pan nemen en op werkvlak uitspreiden. In kom pesto, ricotta en 1-2 el pastakookwater tot saus mengen. Helft van lasagnebladen op vier voorverwarmde borden leggen. Saus erover verdelen. Afdekken met resterende lasagnebladen. Kruidenolie erover druppelen en lasagne bestrooien met geraspte kaas.

Open lasagne met pestoricotta is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Open lasagne met pestoricotta
0 min
Bekijk recept

Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept