Veldsla met geitenkaas en frambozen

4
10 min
Voorgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder boter of olie goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Klop ondertussen de azijn met de extra vierge olijfolie in een kom. Voeg peper en eventueel zout toe. Snijd de bosui in ringetjes.
  • 2 Meng de veldsla, bosui en dressing in een kom en verdeel over de borden. Verdeel de geitenkaas, frambozen en de pijnboompitten over de sla. Lekker met knapperig brood (maar dan is dit gerecht niet meer glutenvrij).

Veldsla met geitenkaas en frambozen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lentehutspot met kibbeling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept