Warme knolselderijsalade en truffelmayonaise

4
20 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop in een kom met een garde de eidooier met wat zout, de wijnazijn en de mosterd glad. Voeg de zonnebloemolie al roerend druppelgewijs toe tot het mengsel bindt. Schenk vervolgens de rest van de zonnebloemolie in een straaltje erbij en blijf kloppen tot de mayonaise dik en romig is. Klop op het laatst de truffelolie erdoor. Kook de knolselderij in een bodempje water met zout in 3-4 min. beetgaar. Giet de knolselderij af en spoel na met koud stromend water. Verhit in een koekenpan de olijfolie en bak de paddenstoelen 5 min. Voeg de knolselderij toe en warm hem 1 min. mee. Neem de pan van het vuur en breng het geheel op smaak met zout en peper. Verdeel de rucola over 4 borden, verdeel er de warme knolselderijsalade over en schep er een lepel truffelmayonaise op.

Warme knolselderijsalade en truffelmayonaise is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio bonbons met truffelmayonaise
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Eendenborst met truffelmayonaise
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige croissantkrans
45 min-
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept