Voorjaarssalade met limoenolie en provolone

4
25 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de limoenrasp met de olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Kook de aspergetips en de tuinerwten 1-2 minuten in een pan met gezouten water zonder deksel. Neem ze met een schuimspaan uit de pan en spoel ze af onder koud stromend water. Bestrijk de plakken courgette dun met 1 eetlepel limoenolie en gril ze 2-3 minuten per zijde. Schep de spinazie om met de munt. Verdeel de aspergetips, de tuinerwten en de courgette over de salade. Maak met de dunschiller plakken van de provolone en leg die op de salade. Bestrooi met de olijven en peper naar smaak en bedruppel het geheel met de rest van de limoenolie.

Voorjaarssalade met limoenolie en provolone is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Fijne taartjes met rode ui, provolone en karwijzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pizza bianca met spek, ricotta & provolone
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Konijn met gegratineerde polenta en provolone
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Elleboogjespastasalade met provolone
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met groene asperges, beenham en ei
30 min
Bekijk recept
Groene voorjaarssalade
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept