Paddestoelensalade met druiven en blauwaderkaas

4
20 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In koekenpan olie verhitten. Knoflook 30 sec. fruiten. Venkel 2 min. meebakken. Paddestoelen toevoegen en geheel al omscheppend 4 min. bakken, tot vocht uit paddestoelen vrijkomt. Druiven toevoegen en 1 min. doorwarmen. Pan van vuur nemen en blokjes kaas erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper.Veldsla over vier borden verdelen en druivenmengsel erop scheppen. Enkele druppels azijn erover sprenkelen.

Paddestoelensalade met druiven en blauwaderkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme herfstsalade met zoete rodekool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept

Paddestoelensalade Met Geitenkaas En Druiven
10-20 min -
Bekijk recept
Paddestoelensalade Met Geitenkaas En Druiven
10-20 min -
Bekijk recept
Paddestoelensalade Met Geitenkaas
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Paddestoelensalade Met Geitenkaas En Druiven
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept