Bietjespuree met pecorinokoekjes

4
10 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Splits het ei (het eiwit wordt niet gebruikt). Pureer de bietjes met de kaas en het eigeel, breng op smaak met de dragon, 2 el olie, (versgemalen) peper en eventueel zout. Schep de puree in een kommetje. Verwarm een koekenpan met antiaanbaklaag. Schep er naast elkaar 4 el pecorino in, zodat u 4 pecorinokoekjes krijgt. Bak ze op middelhoog vuur goudbruin. Laat ze voorzichtig uit de pan op een gekoeld bord glijden en opstijven.
  • 2 Meng de rucola met de rest van de olie en zout en peper naar smaak. Schep de bietenpuree in 4 kommetjes en garneer met de rucola. Steek vlak voor het serveren een pecorinokoekje in de puree.

Bietjespuree met pecorinokoekjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Stoverij van hert met knolselder en bietjespuree
0 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mooi Rood
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladetaart met bietjes
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
haas royal
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept