Omeletrolletjes met groentereepjes

4
45 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 6 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de tomaat in vieren, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Meng in een schaaltje de tomaatblokjes met de azijn naar smaak, 1 theelepel dragon en zout en peper naar smaak. Snijd de asperges overdwars in drieën; snijd de courgette in even lange stukken als de asperges en snijd die stukken vervolgens in lange reepjes. Kook de courgettereepjes 1 minuut in ruim water met wat zout en giet ze af. Klop in een kom de eieren los met de rest van de dragon, de melk, de olie en zout en peper naar smaak tot een schuimig mengsel. Bak hiervan in een koekenpan met antiaanbaklaag 4 omeletten. Leg op elke omelet in het midden een kwart van de asperges, een kwart van de courgettereepjes en 2-3 basilicumblaadjes. Strooi er wat zout en peper over, vouw twee tegenover elkaar liggende zijkanten over de vulling en rol de omeletten strak op. Snijd de rolletjes schuin doormidden en schik ze op een bordje. Schep het tomaatmengsel ernaast.

Omeletrolletjes met groentereepjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van groentereepjes
Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwe haringsalade met groentereepjes
30 min
Bekijk recept
Gentse waterzooi
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met groenten en sesamsaus
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Japanse nori-omeletrolletjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pittige nasi goreng met knoflook
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Omeletrolletjes met nori en zalm
20 min
Bekijk recept
Omeletrolletjes met zalm
20 min-
Bekijk recept