Pittige rettichsalade

4
30 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rettich schillen en met scherp mes of kaasschaaf in flinterdunne plakken snijden. Radijs schoonmaken en ook flinterdun snijden. Dressing kloppen van mosterd, olie en azijn en op smaak brengen met honing, zout en peper. Plakjes rettich dakpansgewijs op vier borden rangschikken. Radijsplakjes erover verdelen. Mosterddressing over rettich en radijs druppelen en smaken 20 min. laten intrekken. In droge koekenpan noten kort roosteren en op bord laten afkoelen. Baconreepjes in koekenpan uitbakken. Noten en bacon over salade strooien.

Pittige rettichsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Geitenkaaspakketjes met Luikse stroop
1 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken Koreaanse Vis (Tuigim Saengsun)
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken biefstukreepjes met groenten
0 min
Bekijk recept
Roergebakken biefstukreepjes met groenten
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept