Raapstelensoep met ei

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Eieren in 6-7 min. net hard koken. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Aardappels schillen en in kleine blokjes snijden. In (soep)pan boter verhitten. Bosuitjes en aardappelblokjes 2 min. zachtjes bakken. Bouillon toevoegen, aan de kook brengen en op laag vuur ca. 10 min. laten koken. Paar raapstelen achterhouden voor garnering, rest grof snijden. Gesneden raapstelen 3-4 min. in soep laten meekoken. Eieren pellen en in plakjes snijden. Soep met staafmixer of in keukenmachine pureren. Op smaak brengen met zout en peper. Soep in vier diepe borden scheppen en garneren met plakjes ei en raapstelen. Lekker met toast en boter.

Raapstelensoep met ei is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Raapstelensoep
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Raapstelensoep Met Ei
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Raapstelensoep uit florida
Bekijk recept