Gevulde artisjokbodems

6
25 min
Voorgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de ricotta, de pecorino en de salie. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Verwarm de oven voor op 200 °C. Vul de artisjokbodems met het ricottamengsel en strooi het amandelschaafsel erover. Zet de artisjokken in de ingevette ovenschaal en leg de tomaten ernaast. Verdeel 2 eetlepels olie over de tomaten en bestrooi ze ruim met (zee)zout en peper. Zet de schaal 15 minuten in de oven tot de amandelen mooi bruin zijn. Serveer de artisjokbodems en de tomaten op de rucola, bedruppel ze eventueel met het vocht van de tomaten.

Gevulde artisjokbodems is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slaatje van zalm en artisjokken
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjoksalade met grote garnalen
1u10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geroosterde artisjok
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept