Geitenkaasamuse met olijf en sinaasappel

4
15 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de pistachenoten 2-3 minuten in een droge koekenpan op middelhoog vuur. Laat ze afkoelen en hak ze fijn. Leg op elk lepeltje een olijf. Meng de geitenkaas met sinaasappelrasp, zout en peper. Verdeel de geitenkaas in vier porties en kneed er met koele natte handen een bolletje van rondom de olijf. Wentel de geitenkaas vervolgens door de stukjes pistachenoot en bestrooi de bolletjes met (versgemalen) peper naar smaak.

Geitenkaasamuse met olijf en sinaasappel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept