Komkommerlinten met gember en sesamzaad

4
10 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schep de gember om met de azijn en laat even staan. Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan op middelhoog vuur tot het begint te verkleuren. Schep het sesamzaad op een bord om te voorkomen dat het gaar wordt. Halveer de komkommers in de lengte en haal de zaadlijsten er met een lepel uit. Schil het vruchtvlees met een dunschiller in de lengte in lange linten. Bestrooi de komkommerlinten met wat zout en schep ze om met het gembermengsel. Schik de komkommerlinten tot een mooi bergje en bestrooi ze met sesamzaad. Serveer direct.

Komkommerlinten met gember en sesamzaad is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Spruitjes met ham
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerrieaardappeltjes en gebakken vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kip met sinaasappel-mosterddressing
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept