Blini's met paddenstoelenkaviaar

4
25wachten min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop in een kom de poffertjesmix met de melk en het ei tot een glad beslag. Verhit een beetje olie in een ruime koekenpan. Schenk met een soeplepel 3 tot 4 kleine porties beslag los van elkaar in de pan. Bak de pannenkoekjes (blini's) 1 minuut per kant. Bak er 12 en leg ze op bordjes. Veeg de paddenstoelen schoon en snijd ze in plakjes. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak de knoflook en de sjalot 30 seconden. Voeg de paddenstoelen toe en bak ze 3-4 minuten. Voeg zout en peper naar smaak toe. Maal het mengsel grof in een keukenmachine of met een staafmixer. Meng de truffelolie erdoor en laat de 'paddenstoelenkaviaar' afkoelen. Leg de blini's op borden en schep er royaal zure room op. Verdeel de paddenstoelenkaviaar erover en leg op elke blini wat sprietjes bieslook. Lekker met rode sla.

Blini's met paddenstoelenkaviaar is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelenkaviaar met krokante salie
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zalmtorentje
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slavelouté met kervel en belegde blini’s
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelblini met gerookte zalm
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Blini’s met geitenkaas en basilicum
10 min Voorgerecht
Bekijk recept