Gevulde bleekselderij

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 ºC. Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in vieren. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de belegen kaas en ricotta in blokjes. Schep de ricotta om met de blokjes belegen kaas en breng op smaak met peper en zout. Vet de ovenschaal in, leg de bleekselderij erin en verdeel het kaasmengsel erover. Bestrijk dun met olie en zet ze 10 minuten in het midden van de oven. Snijd de tuinkers fijn. Verdeel de tuinkers over de vulling. Dit gerecht kan warm of koud worden gegeten.

Gevulde bleekselderij is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept