1 Verbrokkel de walnoten. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag, draai het vuur lager en meng de walnoten met de suiker in de pan. Laat de walnoten op matig vuur onder af en toe roeren lichtbruin karameliseren. Haal de walnoten uit de pan, leg op een bord en laat afkoelen.
2 Prak van de frambozen 2 stuks in een kom fijn en klop met de mosterd, azijn en olie tot een dressing. Breng de dressing op smaak met peper en zout. Haal de slablaadjes los en scheur in 2-3 stukken. Snijd de muntblaadjes in reepjes. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Besprenkel met het limoensap.
3 Schep de sla met de helft van de dressing om en verdeel over borden. Verdeel de avocado, walnoot en de rest van de frambozen erover. Sprenkel de rest van de dressing erover en garneer met de muntreepjes.
Avocadosalade met walnoten en framboos is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus