Groenteloempia met pittige dip

4
15 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 225 °C.
  • 2 Breng de pruimen in 200 ml water aan de kook gedurende 5 minuten. Bak de loempia's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de pruimen uitlekken, vang het vocht op en hak ze fijn. Snipper de knoflook. Verwijder de zaadlijst van de rode peper en hak fijn.
  • 3 Verhit de olie in een pan en fruit de knoflook en peper 1 min. Bak vervolgens de pruimen 1 min. mee. Schep het pruimenkookvocht, de ketjap en pindakaas door het pruimenmengsel en breng aan de kook. Blijf goed roeren. Serveer de saus bij de loempia's.

Groenteloempia met pittige dip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Minimaïsspiesjes met muntdip
15 min Snack
Bekijk recept
Kikkererwtendip met sesamzaad
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Groenteloempia met verse geitenkaas
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groenteloempias
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groenteloempia
20 min Voorgerecht
Bekijk recept