1 Kruis tomaten in, dompel onder in kokend water en ontvel. Snijd in vieren, verwijder zaadjes en snijd vruchtvlees in reepjes. Snijd bosuitjes in ringetjes. Hak koriander, munt en tuinkers. Verwijder steeltjes uit waterkers. Verhit 1 1/2 eetlepel olie in wok. Bak tofu met sambal al omscheppend in 3 à 4 minuten knapperig. Bestrijk intussen soft taco's aan beide kanten met olie en bak één voor één in hete koekenpan knapperig bruin. Haal van vuur af en schep koriander, munt, tuinkers en helft van waterkers, tomaat en bosuitjes door tofu. Breng op smaak met zout. Leg gebakken taco's op vier borden. Verdeel rest van waterkers erover. Schep tofu-kruidensalade erop en strooi rest van tomaat en bosuitjes erover.
Tostada met tofu-kruidensalade is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Mozzarella met kruim van pijnboompitten en tomatenjam