Gemarineerde champignons

4
15 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Veeg champignons schoon met keukenpapier. Snipper ui en knoflook pellen en fijn . Breng champignons, ui, knoflook, citroensap, olie en Italiaanse kruiden in pan aan de kook en laat 2 à 3 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met zout en peper. Haal van vuur af en knip peterselie fijn erboven en schep erdoor. Laat ca. 1 uur staan. Verdeel waterkers intussen over vier borden. Breng champignons opnieuw aan de kook. Zet vuur direct uit en verdeel champignons over borden met waterkers. Serveer met geroosterd witbrood.

Gemarineerde champignons is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept