Gegrilde puntpaprika

4
10 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190 °C. Snijd de paprika's in met een scherp mesje, van vlak onder de steel tot onder, in de vorm van een T. Laat de bovenkant van de paprika’s heel. Vouw ze voorzichtig open en verwijder de zaadlijsten. Meng de bosui met de kappertjes en de tapenade. Gebruik een theelepel om de puntpaprika's met het mengsel te vullen en leg ze in de ovenschaal. Besprenkel met de olie en bestrooi met peper en zout. Bak de paprika's 20 min. in het midden van de oven. Serveer warm.

Gegrilde puntpaprika is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Wokschotel met puntpaprika en kibbeling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept