Paprikasalade met witte kaasblokjes

4
25 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de paprika's in ringen en de ui in dunne ringen. Kook de paprikaringen in een pan met ruim water met zout ca. 1 min. Giet af in een zeef en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken. Pers de citroen uit en knip de peterselie erboven fijn. Voeg de olie, oregano, peper en eventueel zout toe. Pers de knoflook erboven en klop tot een dressing.
  • 2 Schep de paprika, ui en olijven voorzichtig om met de dressing en laat tot gebruik afgedekt in de koelkast staan. Verdeel de salade over 4 bordel en verkruimel de kaasblokjes erover. Bestrooi met peper en serveer met knapperige broodjes.

Paprikasalade met witte kaasblokjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Watermeloen met kaas en munt
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tonijn met korianderboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasalade met taugé
15 min Bijgerecht
Bekijk recept