Frisse tomatensalade met basilicumolie

4
10 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mozzarella minimaal 10 min. in vriezer leggen. Tomaten schoonmaken, in flinterdunne plakken snijden en dakpansgewijs over vier borden verdelen. Tomaat bestrooien met zout en peper en besprenkelen met helft van olie. Basilicum grof snijden. Mozzarella grof raspen en in bergjes midden op tomaat leggen. Basilicum erover strooien en besprenkelen met rest van olie. Serveren met plakjes ciabatta.

Frisse tomatensalade met basilicumolie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Citroenkip
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met brie en basilicumolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept