Geitenkaastaartjes met komijn

6
15 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bekleed elk holletje van de muffinvorm met een plakje hartige taartdeeg. Zet de muffinvorm tot gebruik in de koelkast.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200 °C. Scheur de spinazie in kleinere stukjes. Verwarm een pan en laat de spinazie op een zacht vuur slinken. Schep de spinazie in een zeef en druk het overtollige vocht eruit.
  • 3 Klop in een kom de eieren met de room los, verkruimel de geitenkaas en schep de spinazie en het komijnzaad erdoor. Voeg naar smaak zout en peper toe. Verdeel dit mengsel over de taartjes.
  • 4 Zet de vorm op het rooster in het midden van de oven en bak de taartjes in ca. 20 min. gaar. Laat de taartjes even afkoelen, wip ze uit de vorm en serveer ze lauwwarm.

Geitenkaastaartjes met komijn is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geitenkaastaartje
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokant geitenkaastaartje
2u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastaartjes
0-10 min -
Bekijk recept
Geitenkaastaartjes Met Lente-ui
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept