Filodeegtaartjes met paddenstoelen, druiven en kaas

4
25 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat het filodeeg ontdooien. Verhit de olie in de koekenpan en fruit de knoflook 30 sec. Voeg de paddenstoelen toe en bak al omscheppend 3-4 min. Breng op smaak met peper en zout. Neem de pan van het vuur. Meng de druiven met de paddenstoelen. Meng in een aparte kom de kaas met de crème fraîche. Splits het ei, klop de dooier los met een vork en voeg met een mespunt peper toe aan het kaasmengsel. Vouw het filodeeg open en snijd in 3 gelijke stukken. Bestrijk het bovenste stuk dun met boter en leg met de ingevette kant naar beneden in de schaaltjes. Bestrijk de rest van de vellen een voor een met boter. Beleg elk schaaltje met 3 stukken deeg, zodat het hele schaaltje bedekt is. Bestrijk de overhangende randen met boter. Verdeel het paddenstoelenmengsel over de schaaltjes. Schep het kaasmengsel erop. Bak de taartjes in 20-25 min. gaar en goudbruin in de oven. Garneer met bieslook.

Filodeegtaartjes met paddenstoelen, druiven en kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Filodeegtaartjes met kastanjechampignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filodeegtaartjes met druivensalsa
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Filodeegtaartjes Met Curry
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filodeegtaartjes Met Peer En Stilton
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept