Geitenkaas-druivensalade

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de ovengrill voor. Rooster de walnoten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
  • 2 Klop met een garde ¾ van de olie, azijn, mosterd en honing tot een vinaigrette. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de ui in dunne ringen. Meng de vinaigrette met de druiven, sla en ui.
  • 3 Leg de geitenkaas op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met de rest van de olie. Schuif de bakplaat 8 cm onder de grill. Laat in ca. 4 min. zacht en lichtbruin worden.
  • 4 Verdeel de salade over borden en leg op elk bord 3 plakjes geitenkaas. Schenk de honing erover en bestrooi met de walnoten.

Geitenkaas-druivensalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gemengde druivensalade
20 min Snack
Bekijk recept
Oudekaaspuntjes met abrikozen-druivensalade
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Druivensalade Met Kip En Geitenkaas.(voorgerecht)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Druivensalade Met Kaasrepen
10-20 min -
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept