Tostada pecorino & champignons

4
20 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de champignons en de paddestoelen schoon met keukenpapier. Halveer de champignons en snijd de paddestoelen in stukken.
  • 2 Verhit de helft van de boter en de olie in een ruime koekenpan. Voeg de champignons en de paddestoelen toe en roerbak ca. 10 min. tot het vocht bijna is verdampt. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de rest van de boter en de olie, de sjalotten en de knoflook toe en bak 3 min. mee.
  • 3 Verhit een andere koekenpan en bak de wrapkwarten zonder boter of olie in ca. 3 min. krokant. Keer regelmatig. Verdeel ze over 4 borden. Schep het paddestoelenmengsel erop. Bestrooi met de peterselie en de kaas.

Tostada pecorino & champignons is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Caesar tostada
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manchego tostada
15 min Snack
Bekijk recept
Tostada met geroosterde minigroenten en minibiefstukjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zalm met witte-wijnsaus
15 min Voorgerecht
Bekijk recept