Salade met geroosterde uien en blauwe kaas

4
45 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand
  • 5 Uien pellen en elk in vier partjes snijden. Uienpartjes in ovenschaal (of op bakplaat) leggen en besprenkelen met azijn en olie. Blaadjes van takjes tijm ritsen en over uien strooien. In midden van oven uien in 35 à 40 minuten roosteren tot ze zacht zijn, af en toe keren. Veldsla over vier borden verdelen. Geroosterde uien erop leggen. Bakvet erover sprenkelen. Blauwe kaas erboven verbrokkelen.

Salade met geroosterde uien en blauwe kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept