Spinaziesalade met sliptong en sinaasappeldressing

4
25 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sinaasappel schoonboenen en helft van schil boven slakom raspen. Sinaasappel uitpersen en sap door rasp roeren. Knoflook, mosterd en 6 eetlepels olie toevoegen en geheel tot dressing kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Bloem op plat bord strooien. Sliptongen een voor een door bloem wentelen. In droge koekenpan amandelschaafsel lichtbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. In grote koekenpan rest van olie verhitten en sliptongen in ca. 6 minuten goudbruin bakken. Vis uit pan nemen en fileren. Filets met zout en peper bestrooien en halveren. Spinazie en amandelschaafsel door dressing mengen. Spinaziesla over vier borden verdelen en lauwwarme visrepen erop leggen.

Spinaziesalade met sliptong en sinaasappeldressing is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Mini-boontjessalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geroosterde aubergines met sinaasappeldressing
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met gerookte zalm en sinaasappeldressing
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Kippenbouten met sjalot, aardappelpuree en spinaziesalade
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quinoakoekjes met spinaziesalade
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept