Salade met zeevruchten en kruidenolie

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Grapefruit halveren en partjes boven kom tussen vliezen uit snijden (sap bewaren). Avocado halveren, pit verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. In koekenpan 2 el olie verhitten en zeevruchten 2 min. bakken. Grapefruit met sap, avocado, gemberpoeder, gebakken zeevruchten en rest van olie door elkaar scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Koriander fijnsnijden. Salade over vier glazen verdelen en met koriander garneren.

Salade met zeevruchten en kruidenolie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept