Inktvis met friséesla en limoendressing

4
15 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Frituurolie verhitten tot 175 °C. Citroen schoonboenen en in plakjes snijden. Sla over vier borden verdelen. Dressing goed schudden en over sla sprenkelen. Knoflooksaus in vier kleine bakjes doen. Intussen inktvis 2 min. frituren, laten uitlekken op keukenpapier en op sla scheppen. Garneren met partjes citroen en serveren met bakjes knoflooksaus.

Inktvis met friséesla en limoendressing is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken garnalen met limoendressing
15 min Snack
Bekijk recept
Avocadosalade met aardbeien, frambozen en feta
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapjes met roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosrijstsalade met zalm en groenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met asperges en zeevruchten
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Met kruiden gemarineerde calamaris
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwtenschotel met pijlinktvis, tomaat & basilicum
Bekijk recept