Komkommersalade met gemarineerde geitenkaas

4
10 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Peper paar keer flink tussen handen rollen, topje eraf snijden en zaadjes zo veel mogelijk eruit schudden. Peper heel fijn snijden of hakken. In kom marinade roeren van olie, mosterd, knoflook en mespunt zout. Korsten van kaas snijden en kaas in blokjes of reepjes snijden. Kaas en kappertjes door marinade scheppen en smaken op koele plaats minstens 1 uur laten intrekken. Komkommer wassen en in stukken van 15 cm snijden. Eventueel zaadjes verwijderen en komkommer met kaasschaaf in lange plakken schaven. Komkommer over vier borden verdelen, kaasblokjes en wat marinade erop scheppen en naar smaak citroensap over salade druppelen.

Komkommersalade met gemarineerde geitenkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept