Cocktail van pittige fruits de mer met tomaat

4
15 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de tomaten en schep de zaadjes eruit. Snijd de tomaten in dunne partjes.
  • 2 Meng in een ruime kom de fruits de mer met chilisaus en basilicum en voeg naar smaak wat sap van 1 partje limoen toe. Schep de partjes tomaat er luchtig door. Laat de smaken in de koelkast ca. 30 min. intrekken.
  • 3 Snijd de blaadjes sla eventueel iets kleiner. Verdeel de sla over 4 rechte glazen of coupes en schep de pittige fruits de mer erop. Garneer met een partje limoen. Lekker met cassavechips.

Cocktail van pittige fruits de mer met tomaat is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

The Elvis
Snack
Bekijk recept
Garnalencocktail
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cocktail peer speculaas
10 min Snack
Bekijk recept