Kerstcocktail van Inge

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer de mayonaise, de ketchup, de rode peper en de whisky tot een sausje. Breng op smaak met zwarte peper. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast. Meng de saus door de Hollandse garnalen. Verdeel de sla over 4 cocktailglazen of borden. Houd wat mooie blaadjes achter voor de garnering. Halveer de citroen. Pers een helft uit en snijd de andere helft in schijfjes. Verdeel de garnalen over de sla en besprenkel met wat citroensap. Bestrooi naar smaak met de cayennepeper. Garneer met een schijfje citroen en de achtergehouden veldsla.

Kerstcocktail van Inge is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bami Goreng à la Inge
0 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paté van gevogelte en noten van Inge Janson
110 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta Di Inge
20-30 min -
Bekijk recept
Inge Marinade
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept