Tonijnsalade op avocado

4
20 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Eieren in 8 minuten hard koken en in koud water laten afkoelen. Sjalotje pellen en snipperen. Bieslook fijn knippen. Tonijn mengen met mayonaise, sjalotje en helft van bieslook. Op smaak brengen met zout en peper. Avocado's schillen, halveren en vruchtvlees in dunne plakken snijden. Eieren pellen en in plakjes snijden. Avocado over vier borden verdelen en tonijnsalade erop scheppen. Garneren met ei en rest van bieslook.

Tonijnsalade op avocado is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Witlofbootje met frisse tonijnsalade
20 min-
Bekijk recept
Taco's met tonijnsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla met romige tonijnsalade
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Pofaardappel met sla en tonijndressing
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept