Mosselen met kaassaus

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Worteltjes schoonmaken, wassen en in kleine blokjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In pan boter verhitten. Worteltjes ca. 2 minuten bakken. Bosuitjes en mosselen toevoegen en ca. 2 minuten meeverwarmen. Intussen saus maken volgens gebruiksaanwijzing met 125 ml water. Mosselmengsel in vier diepe borden scheppen. Saus erover verdelen en garneren met bieslook. Stokbrood in plakjes erbij serveren.

Mosselen met kaassaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept