Antipasti gemarineerde oesterzwammen

1persoon
10 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de oesterzwammen in brede repen en kook ze 2-3 minuten in een mengsel van balsamicoazijn en 300 ml water. Giet het vocht af en meng er de peterselie en knoflook door en laat enkele uren afgedekt marineren. Op smaak brengen met zout, peper en eventueel wat olijfolie.

Antipasti gemarineerde oesterzwammen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Antipasti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Antipasti gemengde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Antipasti gemengde groenten
5 min Voorgerecht
Bekijk recept
Antipasti groenterolletjes
20 min Snack
Bekijk recept