Tomatensoep met knoflookcroutons

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Korstjes van brood snijden, sneetjes in repen snijden en halveren. Knoflook pellen. In koekenpan boter smelten en broodrepen in 5 minuten knapperig bakken. Laatste minuut knoflook erboven uitpersen. In (soep)pan 600 ml water aan de kook brengen. Slagroom lobbig kloppen. Peterselie fijn knippen. Pan van vuur nemen en inhoud zakje soep met garde erdoor roeren. Pan weer op vuur zetten en soep afgedekt nog ca. 1 minuut koken. Peterselie erdoor roeren. Soep over vier kommen verdelen. Slagroom erop scheppen. Serveren met croutons.

Tomatensoep met knoflookcroutons is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Wittebonenstoof met worst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met zelfgebakken knoflookcroutons en citroendressing
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makkelijke caesarsalade met tomaat
5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met paddenstoelen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept