Garnalen in het zuur

4
25 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui pellen en in ringen snijden. Knoflook pellen en halveren. In pan olie verhitten en ui met knoflook en laurier op laag vuur in ca. 5 min. glazig bakken. Peper erboven verkruimelen. Koriander grof hakken. Azijn bij uimengsel schenken. Garnalen en koriander erdoor roeren en op laag vuur nog ca. 3 min. verwarmen. Garnalen in marinade laten afkoelen en minstens 24 uur afgedekt in koelkast zetten.
  • 2 (Garnalen ca. 30 min. van tevoren uit koelkast nemen.) Garnalen in marinade met cocktailprikkers als borrelhapje serveren (voor ca. 8 personen) of als voorgerecht met brood en gemengde groene sla met koriander (voor 4 personen).

Garnalen in het zuur is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cranberrysaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groenten met laurier, kruidnagel en peper op zuur
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept